Actualitate

Românii furioși după ancheta Recorder: 7 milioane de euro din bani publici pentru PALATUL LUI IOHANNIS

Cum au reacționat românii: Am fost unul din cei ce au stat la coada la ICR Londra pentru a putea vota un candidat ce promitea mult si pentru a ma asigura ca nu ajunge PSD-ul in fruntea tarii prin Victor Ponta. Mi s-a parut ca este ceea ce trebuie sa fac. Desi atunci eram plecat din RO la studii, si nu credeam ca o sa ma intorc vreodata acasa, acum traiesc din nou in Romania. Daca atunci cineva mi-ar fi spus ca al nostru Klaus va fi genul de om care se va da cu avionul privat pana la Sibiu sa o ia pe Carmen la cina (ca oamenii astia nu merita sa le spun politicos pe numele de familie) as fi ras. As fi spus ca nu Klaus pe care il votez eu, ci mai degraba miroase a comportament de PSD.

Din perspectiva unui simplu cetățean, plătitor de taxe, îmi este greu să înțeleg cum se poate ajunge atât de departe cu aceste deturnări “legale” de bani publici… Trebuie să ne trezim și să trezim și persoanele din jurul nostru. Este un an EXTREM de important pentru viitorul nostru.

Incredibil. Dupa ce am terminat de vizualizat clipul, am ramas cateva minute bune uitandu-ma in gol. Un sentiment de neputinta…

Aceasta-i imaginea ROMANIEI super EDUCATA…! Comfort de LUX …MARELUI IMPARAT…!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button