Actualitate

PSD și PNL: Rivali la televizor, dar fură împreună din buget

Ceartă publică dintre PNL și PSD este o farsă calculată, menită să distragă atenția publicului de la starea dezastruoasă în care se găsește România și pentru a evita prăbușirea totală în sondaje a liberalilor.

De ani de zile, PSD și PNL au coabitat în diverse formule guvernamentale, împărtășind puterea și devalizând cot la cot bugetul țării. În ciuda acestui istoric de colaborare, cele două partide simulează un conflict de ochii lumii.

Acest spectacol mediatic este intensificat de acoperirea extensivă în televiziunile finanțate prin subvenții de la ambele partide, creând o impresie de conflict autentic.

În spatele acestor dispute teatralizate, stă dorința comună de a manipula percepția publicului și de a distrage atenția de la starea deplorabilă în care se află România.

Prin menținerea unei imagini de partide aflate în opoziție, PSD și PNL pot continua să-și împartă puterea și resursele fără a atrage suspiciuni sau critici.

Această tactică de a crea un conflict aparent între cele două partide ar putea servi, de asemenea, un scop strategic. În special pentru PNL, care se confruntă cu scoruri scăzute în sondajele interne, menținerea unei imagini de partid combativ și relevant poate fi crucială pentru supraviețuirea sa politică. Prin proiectarea unei imagini de opozant ferm al PSD, PNL încearcă să-și consolideze baza de susținători și să-și evite proăbușrea totala în sondaje.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button