Actualitate

PSD-istii adevărați nu mai votează cu PSD: nu sunt patrioți

Să nu uităm că PSD-ul de astăzi e același FSN care în ’89 l-a împușcat pe Ceaușescu, nu e de mirare că PSD-ul de astăzi este un refugiu al ticăloșilor, a căror principală motivație este accesul la resursele financiare ”nelimitate” ale statului.

E clar că numărul membri activi PSD este în scădere căci mulți nu se mai regăsesc în noua orientare a PSD, care pare să fie guvernată strict de interesele personale ale clanului covrigarului de la Buzău.

Această schimbare a și determinat o sciziune internă, mulți dintre membrii săi tradiționali, cei care împărtășeau un sentiment minim de patriotism și dedicare față de țară, alegând să părăsească partidul.


PSD-PNL VREA SĂ INTERZICĂ TIKTOK

PSD și PNL și-au anunțat recent intenția de a iniția legislație pentru interzicerea sau restricționarea platformei TikTok în România, o platformă de social media care se bucură de o popularitate uriașă în rândul tinerilor, cu aproximativ 7.5 milioane de utilizatori în țară.

Această decizie vine în contextul în care 99% din comentariile și reacțiile pe platformă sunt anti-PSD și PNL, reflectând o aversiune generală față de clasa politică românească.

TikTok e o platformă în care vocea poporului poate fi auzită fără filtre, iar mesajele politice, în special cele critice la adresa guvernării, circulă liber și ating milioane de utilizatori în mod organic.

În acest peisaj digital, AUR și-a găsit un aliat puternic, reușind să capitalizeze pe această platformă pentru a-și răspândi mesajele. George Simion, liderul AUR, se bucură de o prezență online impresionantă, cu aproximativ 1.4 milioane de urmăritori pe Facebook și un vlog zilnic pe YouTube, care îi permite să comunice direct cu susținătorii săi.

Propunerea PSD de a interzice TikTok pare să fie o încercare de a reduce influența online a AUR și a altor voci critice, într-un moment în care nemulțumirea față de clasa politică este la cote maxime.

Această propunere abuzivă este o încălcare a libertății de exprimare și o tentativă de cenzură.

Probabil Marcel Ciolacu visează că după închiderea tiktok-ului, tinerii vor reveni la TV unde vor asculta marile „înțelpciuni” ale covrigarului de Buzău?

Sistemul este disperat că pierde controlul asupra sistemului prin care e „manipulată” societatea. PSD-PNL au pierdut bătălia pe rețelele sociale, iar la TV-urile plătite din subvenție nu se mai uită nimeni.

Related Articles

One Comment

  1. Sa-i ia dracu de PSD-isti și PNL-isti.Ne-am saturat de ei,de minciunile lor ,de corupție,de neîncrederea în instituțiile statului etc.Rusine acestor impostori rău făcători țării noastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button