Actualitate

Marcel Ciolacu: „În pandemie, s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”

Premierul a vorbit despre alegerile de anul viitor, primul mare dosar al pandemiei şi reformele care-i aşteaptă pe români în 2024.

„Știam cu toții, am fost tinuți în casă 60 de zile și în această perioadă s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din Romania. Nu aș începe cu furturile și cu incapacitatea Guvernului…. Oamenii nu avut acces la sistemul public de sănătate, nu au avut nicio coerență în administrarea unei astfel de situații.

Marcel Ciolacu: „În pandemie, s-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”

 Părerea mea este că a fost mult amatorism, multă prostie și au și furat. Sunt celebrele poze din Palatul Victoria. Este un raport al Curtii de Conturi în ceea ce privește vaccinul, măștile neconforme la prețuri astronomice, avem o datorie să aflăm adevărul.

Citește și: Vlad Voiculescu, laude pentru DNA și Kovesi în 2018. Acuzat de DNA, vorbește de dosare politice

Adevărul e unul singur, nu poți să schimbi acest lucru. Din puncul meu de vedere, ar fi trebuit să plece de mult din spațiul public chiar dacă au furat sau nu. Am avut o mortalitate pe primul loc în lume în timpul pandemiei, despre asta nu mai vorbește nimeni, acolo ar fi trebuit cercetat de ce s-a întâmplat.

Există și omor din culpă din deciziile luate. Când vrei să fii ministru, premier, trebuie să îți asumi și asta. Nu poți să ieși acum, e ridicolă atitudinea lor. Eu mă bucur că în perioada în care știți că am avut cazul lui Buzatu, m-ați văzut pe mine că am ieșit că e făcătură? Atât timp cât sunt prim-ministru, justiția e independentă si funcționează.

Citește și: Ioana Mihăilă, după acuzațiile DNA: „Întotdeauna mi-am desfăşurat activitatea cinstit”

A început o urmărire penală,

 » Citește tot articolul aici…

Related Articles

Back to top button