Actualitate

Marcel Ciolacu face trafic de influență pentru corporațiile străine, în timp ce firmele românești sunt băgate în faliment

Instituţiile statului trebuie să se autosesizeze după declaraţiile premierului Marcel Ciolacu potrivit cărora are un gentleman agreement cu Coca-Cola ca supraimpozitarea privind produsele cu zahăr să se întoarcă spre companie sub formă de ajutor pentru investiţii.

Premierul PSD-ist comite un nou abuz în serviciu și este o dovadă clară ca face trafic de influență.

În timp ce oamenii de afaceri români sunt băgați în faliment de deciziile aberante ale guvernării PSD-PNL, Ciolacu promite ajutor pentru corporații care câștigă miliarde în România.

Premierul Ciolacu declarase miercuri în timpul unei vizite la fabrica din Ploiești a companiei că ”în pachetul de măsuri fiscale pe care mi-am asumat răspunderea am propus inclusiv mărirea accizelor pe acest tip de băuturi, cred că este o decizie legitimă în vederea protejării sănătăţii publice, în special a tinerei generaţii, mai tentată să consume produse cu un aport semnificativ de zahăr. Începând de astăzi, am un gentleman agreement cu conducerea Coca Cola România, că toată această supraimpozitare se va întoarce către companie, sub formă de ajutor de stat, în noile proiecte de dezvoltare”.

Este evident că premierul României nu are voie să facă înțelegeri cu firmele străine în afara cadrului legal, dar când vreodată i-a oprit legea pe PSD-iști…

Declarația lui Ciolacu ar trebui să fie suficientă pentru chemarea acestuia în fața procurorilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button