Actualitate

Liderul PNL Timișoara executat în interesul lui Simonis, copilul de casă a lui Ciolacu

Liderul PNL Timișoara, Alin Nica a fost executat de Ciucă la ordinul lui Ciolacu și Simonis. Într-o declarație recentă, Nica a subliniat opoziția sa fermă față de o alianță locală cu PSD, acuzând liderii naționali ai PNL că îi blochează candidatura la Consiliul Județean Timiș în favoarea unei înțelegeri cu PSD. Această mișcare este demonstrează că generalul de carton pune interesele personale înaintea celor de partid.

Situația din Timișoara reflectă o criză mai amplă în cadrul PNL, unde liderii locali sunt trădați și lăsați în derivă de către conducerea centrală. Alin Nica, cu sprijinul a peste 40 de primari din județ, a făcut apel la o competiție electorală corectă cu PSD, respingând orice formă de colaborare care ar putea submina autonomia și integritatea filialei locale.

În Timiș, se conturează astfel începutul unei revoluții interne în PNL, cu filiala locală răsculându-se împotriva influenței crescânde a lui Alfred Simonis, un “copil de casă” al liderului PSD, Marcel Ciolacu. Nica și susținătorii săi văd în candidatura lui Simonis nu doar o amenințare la adresa integrității PNL Timiș, ci și o încercare de dezintegrare a filialei de către forțe externe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button