Actualitate

Guvernarea PSD și PNL: Promisiuni de spitale, realizări ZERO în contextul unui buget de 100 de miliarde de euro

Este un fapt bine-cunoscut că în România, PSD și PNL au devenit sinonime cu corupția și cu promisiuni neonorate. Având la dispoziție un buget național anual de aproape 100 de miliarde de euro, incapacitatea PSD și PNL de a ridica un singur spital nou este nu doar un eșec administrativ, ci și o insultă adusă nevoilor românilor.

În timp ce guvernele PSD și PNL se împiedicau în birocrație și în scandaluri de corupție, societatea civilă românească a demonstrat că se poate construi un spital de la zero în România. Asociația Dăruiește Viața, cu Oana Gheorghiu în frunte, a ridicat un spital public în București, finanțat exclusiv din donații private. Acest proiect, materializat cu doar 33 de milioane de euro strânși prin SMS-uri, arată că eficiența și transparența nu sunt concepte străine românilor, ci doar guvernărilor PSD și PNL.

În ciuda eternelor promisiuni, PSD și PNL au reușit să reducă numărul promis de spitale regionale de la opt la trei, pentru ca apoi să nu construiască niciunul. Această inacțiune nu este doar o dovadă de incompetență, ci demonstrează clar corupția care înfloreaște sub umbrela acestui partid. Această saga de eșecuri în domeniul sănătății vine într-un moment în care sistemul sanitar românesc are nevoie disperată de modernizare.

În timp ce PSD și PNL sunt preocupate mai mult de jocuri politice și de păstrarea puterii decât de îmbunătățirea vieții cetățenilor, populația României suferă.

Este clar că e timpul pentru o schimbare, pentru o guvernare care să pună nevoile oamenilor înaintea agendei politice și a intereselor personale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button