Politică

Firea umilită de clanul Ciolacu. Nu mai este propunerea pentru București

Marcel Ciolacu a venit vesel la conferința de presă în care a anunțat comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, însoțit de partenerii de coaliție dar și de membrii din conducerea PSD. El i-a zâmbit Gabrielei Firea care a fost și ea prezentă, a și pupat-o, pentru ca mai apoi să o faulteze în direct, când a fost chestionat despre candidatura acesteia la Primăria Capitalei.

Se știe că atât candidatul anunțat al PNL, respectiv Sebastian Burduja, cât și candidata anunțată inițial de PSD, Gabriela Firea, au împărțit în ultimele zile declarații războinice. Burduja a declarat că e convins că poate câștiga Primăria Capitalei, în timp ce Firea a spus în mai multe rânduri că pe Burduja nu-l recomandă nimic și că el ar trebui mai întâi să demonstreze că poate aduce 250.000 de voturi, așa cum a adunat ea.

La conferința de miercuri seara, atât Sebastian Burduja cât și Gabriela Firea s-au aflat în primul rând, iar întrebarea adresată de jurnaliști a venit firesc:  „Care sunt șansele ca unul dintre cei doi să fie candidat la primăria București?”.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a evitat un răspund ferm și clar, chiar dacă Gabriela Firea se afla în fața sa. Dar a răspuns: „Șanse egale, din punctul meu de vedere” – moment care a părut să o irite pe Firea. Conform Digi24, ea ar fi afirmat despre răspunsul lui Ciolacu: „Ce urât!”. Și liderul PNL Nicolae Ciucă a intervenit subliniind că: „Nu s-a decis candidatura pentru Primăria București”.

După negocierile privind comasare alegerilor, Gabriela Firea a transmis că PSD va lua o decizia în privința candidaturii la Primăria București în câteva zile, subliniind că este nevoie „de cel mai bun candidat”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button