Actualitate

B1Tv urmează să intre în faliment. Angajații își caută loc de muncă

B1TV, unul dintre posturile de televiziune din România care au fost plătite gras de PSD și PNL, se află în pragul falimentului. Surse din interiorul companiei spun că audiența postului s-a prăbușit, un fapt care a dus la falimentarea televiziunii.

Conform observatorilor industriei, declinul B1TV poate fi atribuit unei combinații de factori, dintre care cel mai evident este scăderea calității conținutului. Criticii susțin că, în ultima vreme, postul a investit mai puțin în jurnalism de calitate și programe originale, ceea ce a dus la o pierdere constantă de telespectatori. „Românii pur și simplu nu se mai uită la acest post”, a declarat un analist media, subliniind o tendință generală de departe de televiziunea tradițională în favoarea platformelor online și a conținutului digital.

Mai îngrijorător este faptul că, potrivit surselor interne, șefii de departamente din B1TV și-au început deja căutarea de noi oportunități de muncă, lăsând angajații de rând în incertitudine. „Mulți dintre colegii mei sunt îngrijorați și încep să-și caute locuri de muncă în alte părți”, a mărturisit un angajat B1TV care a dorit să rămână anonim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button